2/18/2015

Işıl Parlakyıldız - Ali'm (Kitap Bulmaca)

4


 "Biliyordum, onu gördüğümde yine bütün kalkanlarım bedenimi saracak ve âşık ruhumu saklayacaktım. Artık hiç değilse kendime dürüst olma vaktiydi. Aslı ruhuma işlemişti işlemesine de ben bunu istiyor muydum? Hoş aklıma, ruhuma girerken bana sorduğu yoktu ama korkuyordum. Hiçbir şeyden korkmadığım kadar korkuyordum."

Ali Aral, nam-ı diğer Ali'm.. Karanlık ve acımasız bir hayatı seçmek zorunda kalan, korkularını ve pişmanlıklarını kör bir cesaretin arkasına saklayan bir adam… Ali'm, yetimliğinin acısını; Duygu'ya can, Bekir'e kan, Sado'ya yıkılmayan duvar olarak unutmuştu. Hercai arzuların efendisiyken, bir gün hayatına gökten zembille inen Aslı'yla tanıştığında hayatındaki en büyük eksikliğin ne olduğunu anladı: Aşk... Fakat hayatındaki eksik şeyi yerine koymak sandığı kadar kolay olmayacaktı.

Ali'm, Aslı için yanmayı ve yakmayı öğrenebilecek miydi? Öksüz ruhuna, kana bulanmış geçmişine aşkı anlatabilecek miydi? Ondan kaçan kadını, onu kendinden bile çok seveceğine inandırabilecek miydi?

Hercai arzuların ebedi aşka dönüştüğü Bir Türk Masalı daha...
(Tanıtım Bülteninden)


Nezahat hanım için bir Kitap Bulmaca etkinliği daha yaptık ve kitabımızı bulduk.Keyifli okumalar.Yorumu en kısa zamanda bekliyoruz. :)

buradan


İndirmek için pembe kitap'a tıklayın. :)

Logo Design by FlamingText.com

4 yorum:

  1. Tesekkur ederim asli hanim hemen okuma us basliyacagim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir şey değil keyifli okumalar. :)

      Sil
  2. Sizi severek takip etmeye başladım,ne var ne yok diye arada blogunuza uğrayıp kaçıyorum kızlar ;) İkinize de sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada gel,bekleriz. Bu aralar pek sık paylaşım yapamıyoruz,malum iş okul falan.Ama kitap okuyoruz hala,amacımızdan vazgeçmedik yani. :D Sık sık gel. :)

      Sil

Seymen. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kitapların tozunu alan canlar :)