9/30/2014

Happiness can be found even in the darkest of times...

2




“Mutluluk, en karanlık anda dahi bulunabilir. Tabii insan ışığı yakmayı hatırlarsa…"

(Harry Potter)
 
 
Sabah uyanıp da bütün işlerimi hallettikten sonra,blogumu kontrol etmek ve yeni yazıları okumak için bilgisayarı açtım.İlk karşılaştığım bir kaç yazıyı geçerek sonunda ilgimi çeken yazıyı gördüm.

Aslında başka bir şey umuyordum.Sade bir konudan bahsedeceğini düşünmüştüm.Harry Potter'la karşılaşınca şaşırdım ve sevindim.Koyu bir Potterhead'ım ve böyle haberler benim gibi her Potterhed'ın ilgisini çeker,buna inanıyorum.

J.K.Rowling'in insan kılığına girmiş bir melek olduğunu bir daha kanıtlayan bu haberi bana ve tüm Potterheadlara,en önemlisi de,Harry Potter'in ruh sağlığına zararları,Harry Potter ruh hastası ve saire saçmalıklar hakkında konuşan bir kaç 'insan'a gösterdiği için Pudra Tozu'na çok teşekkür ediyorum.Beni çok mutlu etti.


Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz.  :)



Logo Design by FlamingText.com




2 yorum:

  1. ayyyy çok duygulu yaaa. baksana o manyak neden öldürmüş ki o aileyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korkak da ondan.Korkmuş Harry'den.Onunla savaşmaktan ve Harry'nin onu yeneceğinden.Ama kehaneti sonuna kadar dinleyebilseydi yapmazdı bence.Ya da yapardı,kafası kıtdır onun. :) Korkusu yüzünden öldürmeye çalıştı Harry'i,ama kendi kendine düşman yarattı bilmeden. :/

      Deep,bildiğin ne kitap blogu varsa yazar mısın isimlerini bana?Mimlendim de,gerekli ona. :)

      Sil

Seymen. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kitapların tozunu alan canlar :)