1/27/2015

Işıl Parlakyıldız - Duygu (Kitap Bulmaca)

6








Anne sıcaklığı, baba emniyeti olmayan bir dünyada ayakta kalmaya çalışan kırılganlık abidesiydi Duygu. Üç yoldaşı vardı onu taşıyan. "Develerim" derdi onlara. O develer ki İstanbul'un en arızalı tipleriydi. Her ne kadar bela makinesi olsalar da Duygu için tek bir gerçek vardı;

"Bekir candı, Ali kandı, Sedat aşktı."

Ve hayat onlar için bir duadan ibaretti. İyiyim…iyiyiz… biz hep iyi oluruz. Güçlü olmayı en zorlu yollarda öğrenmiş dev bir çınardı Sedat. Hayatta yorulmuş, aşktan ?çoktan vazgeçmişti. Yüreğini ördüğü çelik duvarlar arasına saklamış acımasız bir adamdı o. Acılarla ?atılmış düğümlerin arasında filiz verebilir miydi aşk? Meleği şeytana döndürüp, şeytanın ruhunu ele geçirebilir miydi aşk?
(Tanıtım Bülteninden)


Nezahat Yıldız'ın isteğiyle Kitap Bulmaca etkinliğimizden bir kitap. Daha okumadım,ama okur okumaz yorumunu paylaşacağım.Nezahat hanım'dan da en kısa zamanda kitap hakkındaki fikirlerini bekliyoruz. :)

buradan


İndirmek için pembe kitap'a tıklayın. :) (Şifre: webcanavari.net)

Logo Design by FlamingText.com

6 yorum:

  1. Cok tsk ederim saolun okuyuncA yorumyapicam mutlaka :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birşey değil. :) Bekliyorum mutlaka. :)

      Sil
  2. kitap kesinlikle çok iyi ama okumadan önce Ali'm adlı kitabınıda almalısınıız derim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Nezahat hanım onu da istedi ama,biz daha bulamadık. :/

      Sil
  3. Kitabi biraz once bitirdim insani ici.e alan bi kitap duygu ve de ve lerini bazen guldum bazen agladim bittiginde uzuldugum kitaplardan biri paylasim icin tkrr tesekkeur ederim asli hnm:))

    YanıtlaSil

Seymen. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kitapların tozunu alan canlar :)