5/31/2014

Julia Quinn - En Çok Beni Sev (Bridgerton #2 )

0




Yazarınız 1814'ün olaylarla dolu bir sezon olacağına inanıyor, özellikle de bugüne kadar evlenmeyi düşündüğüne dair hiçbir işarette bulunmayan, Londra'nın en gözde bekârı Anthony Bridgerton için.
Aslında neden evlensin ki? Söz konusu eksiksiz bir zampara gibi davranmak olduğunda, ondan daha iyisi bulunamaz 
LEYDİ WHISTLEDOWN'IN
CEMİYET GAZETESİ, NİSAN 1814
Ne var ki dedikoducu yazarımız bu defa yanılıyordu. Anthony Bridgerton sadece evlilik kararı kalmamış, bir eş adayı da seçmişti! Önündeki tek engel ise seçtiği kişinin ablası Kate Sheffield'dı - kendisi Londra balolarının o güne dek gördüğü en baş belası kişiydi. Nüktedan ve entrikacı Kate, bir yandan bu izdivacı engellemek konusundaki kararlılığıyla Anthony'yi deli ederken, diğer yandan çapkın vikontun erotik rüyalarının başmisafiri oluyordu.
Genel inancın aksine Kate, zampara beylerin zamanla ıslah olup iyi birer koca olabileceklerine inanmıyordu ve Anthony Bridgerton da bu zamparaların arasında en ahlaksız olanıydı. Kate kız kardeşini korumaya kesin kararlıydı fakat kendi kalbinin korunmasızlığı yüzünden de endişe içerisindeydi. Ve Anthony'nin dudakları kendi dudaklarına değdiği anda, Kate ona karşı koyamayacağını anlayıp korkuya kapılmıştı.





Evet,işte bir kitabın daha sonuna geldik. :)

Bu kitap da harikaydı,çünki yine bir tarihi aşk romanıyla karşı karşıyaydım.Bu yazarı sevmemin nedeni mizah anlayışının çok fazla olması ve bunu tüm karakterlere yansıta bilmesi.Öyle harika bir şekilde bunu yapıyor ki,insan her an kıkırdayacağını bilerek okuyor kitabı.

Sevmediğim yanıysa kolaya kaçması.Karakterleri hiç zora sokmuyor.Sanki onları üzmemeye çalışıyor.Tabi bu da iyi bir şey ama bazen insan sıkılıyor. :/

Kate bildiğimiz kız kurusu halleriyle aslında ilk başlarda fazlasıyla sıkılmama neden oldu.Ama sonra kendine özgü hareketleri,her kesi iğnelemesi ve özellikle kardeşine olan sevgisi beni ona karşı daha anlayışlı olmaya zorladı. :)

Anthony'i zaten diğer kitaptan tanıyordum.Ama burada onu daha yakında inceleme şansımız oldu.Aslında önceleri Edwina'yı seçmesini anlaya biliyordum.Çünki o kız her kesi gölgede bırakacak nitelikteydi.Ama esas mesele ortada olanı almak değil,saklanmışı ortaya çıkarmaktır derler.İşte Anthony da bunu yaptı.İyi de yaptı :)

Kitap seri olduğu için zaten harika.Ben çok beğendim ve üçüncüyü okumaya hemen başlayacağım her halde. :)

Okunmalı mı? Bence evet. :)

buradan


İndirmek için pembe kitab'a tıklayın. :)

Logo Design by FlamingText.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Seymen. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kitapların tozunu alan canlar :)