6/16/2014

John Green-Aynı yıldızın altında

0





  Hayatın Anlamını Bulmanın, Âşık Olmanın ve Alınan Her Nefesin Farkına Varmanın Öyküsü

On altı yaşındaki kanser hastası Hazel Grace'in birkaç yıl daha yaşamasını garanti eden tıp mucizesine rağmen hastalığı ölümcüldür ve konulan teşhisle birlikte yıldızlar, öyküsünün son bölümünü çoktan kaleme almıştır.

Fakat Augustus Waters isimli yakışıklı bir sürpriz karakter, Kanserli Çocuklar İçin Destek Grubu'nda boy gösterince Hazel'ın hayatı bambaşka bir yöne sapar ve bu zeki çocuğun çekimine karşı koyamayan kızın öyküsü yeniden yazılır...

Webde yeni bir kitap paylaşmak için gezinirken önüme bu kitap çıktı ve sizlerle paylaşayım diye düşündüm.
Benim de okumak istediğim bir kitap bu kitap.Eminim siz de okumak istersiniz.John Green hakkında fazla bilgim yok ama bu kitabı çok sevdim.Bence arada bir aşk romanı da okumak gerek.Hep gerilim ya da fanteziyle yaşayamaz ki, insan.
 Sonunun kötü bitmeyeceğine dair bir umut var içimde.Bu yüzden kitabı okumak istiyorum.Tabi daha başladığım polisiye gerilim serisini bitirmem gerek.
Kitabın konusu hoşuma gitti.Bence okunması gereken bir kitap.Bir çok dalda da birinci olduğu için bu kitap ilgimi çekti.John Green'i en güzel kitabı olduğu söyleniyor.Bu yüzden başladığım seriyi bitirir bitirmez hemen onu okuyacağım. :)

Kitap bilgileri
Kitap ismi:Aynı yıldızın altında
Yazar:John Green
Kategori:Aşk romanı

 



http://www.webcanavari.net/ebook/ayni-yildizin-altinda-john-green-ekitap-t278227.0.html
 Bu arada, sizleri de düşündüm.Kitabı indirmek için Pembe kitap'a tıklayın. :)




Alida Marmaris





0 yorum:

Yorum Gönder

Seymen. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kitapların tozunu alan canlar :)