4/08/2015

Brenda Joyce - Yemin (Kitap Bulmaca)

4

Yemin

Gururu, sahip olduğu tek şeydi.

Aşk için ondan vazgeçebilecek miydi?

Alexi de Warenne'in Çin'den İngiltere'ye rekor sürede yaptığı gemi yolculuğunun ardından hissettiği zafer duygusu çabucak kaybolur. Çünkü Alexi'nin denizde geçirdiği zaman yüzünden onu cezalandırmak isteyen, büyüleyici güzelliğe sahip çocukluk arkadaşı Elysse O'Neill, Alexi şerefine düzenlenen partide genç adamın dümencisiyle flört eder. Fakat Alexi, Elysse'i adamın kollarından kurtulmaya çalışırken görünce ortalık karışır. Alexi genç kızın onurunu kurtarmak için birkaç gün içinde onunla evlenir ancak hemen ardından yeni bir hayata başlamak üzere onu terk eder.

Elysse de Warenne zekâsı ve zarafetiyle tüm sosyeteyi etkilemektedir fakat "terk edilmiş gelin" dedikodusu bir türlü peşini bırakmaz. Üstelik genç kız kocasını altı yıldır görmemiştir ve ilk gecelerini birlikte geçirmemişlerdir bile! Alexi beklenmedik bir anda İngiltere'ye geri döndüğündeyse Elysse kocasının kalbini kazanmak ve yanında yer alabilmek için ne gerekirse yapacaktır…

"Aşkın, trajedinin, zaferin ve mutluluğu yakalamak için geçmişi geride bırakmanın hikâyesi. Macera, romantizm ve yeni başlangıçlardan keyif alanlar kaçırmamalı."
-My Book Addiction-

"Brenda Joyce'un, okuyucularını fırtınalı bir yolculuğa çıkarırken yarattığı karakterler tutku, kıskançlık ve öfke dolu."
-Romance Novel News-
(Tanıtım Bülteninden)






İşte bir Kitap Bulmaca etkinliğimiz daha. Kitap konu bakımından benim de ilgimi çekti.En kısa zamanda okuyacağıma eminim. Nezahat hanımın kitap hakkındaki yorumunu da en kısa zamanda bekliyoruz. :) Siz de kitap isteklerinizi sosyal hesaplarımızdan ya da bloga yorum bırakarak iletebilirsiniz. :)

 buradan



İndirmek için pembe kitap'a tıklayın. :)

Logo Design by FlamingText.com

4 yorum:

  1. asli hnm tekrardan çok tsk ederim hemen indirip başlayacağım okumaya :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap hakkındaki yorumunuzu en kısa zamanda bekleyeceğim. :) Çünkü bu kitabı ben de çok okumak istiyorum. ;)

      Sil
  2. çok şükür kitabı bitirdim biraz ağır gitti yorumuma gelince nacizane giriş güzeldi evlendikten sonra damat kacdi gelin bekledi 6sene geldikten sonra ikiside kendi sevgileliryle devam ettiler değişik bi konuydu bende iz bırakan kitaplardan olmadı malresef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu serinin ilk kitabına başladım sizin sayenizde. Ama dediğiniz gibi iz bırakan bir kitap değil. Çünkü okuduğum diğer historical romance serilerinden çok farklı. Her anlamda.Kitabın yorumuda bundan daha detaylı bahsedeceğim inşallah.

      Sil

Seymen. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kitapların tozunu alan canlar :)