5/07/2015

Julia Quinn-En çok beni sev (kitap yorumu)

0

 Yazarınız 1814'ün olaylarla dolu bir sezon olacağına inanıyor, özellikle de bugüne kadar evlenmeyi düşündüğüne dair hiçbir işarette bulunmayan, Londra'nın en gözde bekârı Anthony Bridgerton için.
Aslında neden evlensin ki? Söz konusu eksiksiz bir zampara gibi davranmak olduğunda, ondan daha iyisi bulunamaz…

LEYDİ WHISTLEDOWN'IN
CEMİYET GAZETESİ, NİSAN 1814

Ne var ki dedikoducu yazarımız bu defa yanılıyordu. Anthony Bridgerton sadece evlilik kararı kalmamış, bir eş adayı da seçmişti! Önündeki tek engel ise seçtiği kişinin ablası Kate Sheffield'dı kendisi Londra balolarının o güne dek gördüğü en baş belası kişiydi. Nüktedan ve entrikacı Kate, bir yandan bu izdivacı engellemek konusundaki kararlılığıyla Anthony'yi deli ederken, diğer yandan çapkın vikontun erotik rüyalarının başmisafiri oluyordu.

Genel inancın aksine Kate, zampara beylerin zamanla ıslah olup iyi birer koca olabileceklerine inanmıyordu ve Anthony Bridgerton da bu zamparaların arasında en ahlaksız olanıydı. Kate kız kardeşini korumaya kesin kararlıydı fakat kendi kalbinin korunmasızlığı yüzünden de endişe içerisindeydi. Ve Anthony'nin dudakları kendi dudaklarına değdiği anda, Kate ona karşı koyamayacağını anlayıp korkuya kapılmıştı..

Bu kitaba bayıldım.Zaten ablamın tavsiye ettiği her şeye bayılırım. :)

Julia Quinn'in çok güzel bir mizah anlayışı var.Öyle ki, insanı karnını ağrıtacak kadar güldürebilir.Ayrıca çiftlerin evlenmeden önce bir birlerinden ölesiye nefret etmesi de cabası.I love this writer.

Bu kitap,Anthony ve Aslı'nın sürekli kendisine benzettiği evle kalmış Kate,perfect. :) I like it.Tam bir porsukluk abidesi. :)

Puanım 5.Okuyun,okuyun,okuyun.Bu kitabı kaçırırsanız sizi öldürürüm.

Anthony zaman zaman sizi kızdırabilir,ama yine de çok keyifli bir kitap.Bayıldım.

Ayrıca kitabı okuyan kişi Aslı olunca bayılmamak elde değil.(Yağcılık yapıyorum. :) )

Sanırım bu kadar.Çok kısa oldu ama çok zamanım yok.Yine de okuduğunuz için teşekkürler ve kesinlikle bu kitabı okuyun.Hatta mümkünse başkası okusun,siz dinleyin. :)


https://drive.google.com/file/d/0B9YkYFr3YROcSG9fQ28za09ndjg/view?usp=sharing
Kitabı indirmek için Pembe kitap'a tıklayın. :)



Logo Design by FlamingText.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Seymen. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kitapların tozunu alan canlar :)