9/19/2016

Julie Garwood - Güller ve Gelinler (Clayebornes' Brides #2,3,4)

0

New York Times çok satanlar yazarı Garwood'un milyonların beğenisini kazanan serisi hızla devam ediyor... Montana, Blue Belle'de yaşayan Clayborne kardeşlerden üçünün hikâyesi tek bir kitapta okurlarla buluşuyor...
Pembe Bir Gül
Clayborne'ların en genci olan Travis başına buyruk biridir. Tabii sevgili Rose Anne'sine asla hayır diyememesini hesaba katmazsak. İşte Emily Finnegan'a Golden Crest'e kadar eşlik etme nedeni de budur. Ancak bu yolculuk her ikisinin de kaderini hayal dahi etmedikleri bir şekilde etkileyecektir.
Beyaz Bir Gül
Yardıma ihtiyaç duyan birine asla sırt çevirmeyen Douglas'ın bu özelliğini Blue Belle'deki herkes bilmektedir. Zalimliği hoş görmeyen yapısı onu savunmasızların kurtarıcısı haline getirmiştir. Ancak inatçı güzel Isabel Grant ile karşılaşması belki de ilk kez iradesini sınamasına yol açacaktır.
Kırmızı Bir Gül
Kitaplara düşkünlüğüyle tanınan ve uzak diyarlara olan merakını okuyarak dindiren kaçak köle Adam hayatından son derece hoşnuttur. Tabii bekâr olmaktan da. İşte bu yüzden Rose Anne çekici Genevieve Perry'yi Montana'ya davet eder. Acaba Adam kalbini bir kadına açarak kitaplarla ulaşamayacağı gerçek özgürlüğün tadına varabilecek midir?

 Kitap adı: Güller ve Gelinler
Orjinal adı: The Clayborne Brides
Yazar: Julie Garwood
Tür: Tarihi aşk
Seri sırası: 4/2,3,4
Basım yılı: 2012
Yayınevi: Epsilon yayıncılık
Sayfa sayısı: 472 sayfa
Goodreads puanı: 3.84


 https://www.goodreads.com/book/show/15777322-g-ller-ve-gelinler?from_search=true




Yorumları geciktirdim biliyorum. Daha erken yapmalıydım. Neredeyse diğer kitabı bitireceğim ama daha bu kitapların yorumunu yapmadım.Hem geç olduğu, hem de üç kitap birden olduğu için geçelim yorumlara.

Ben e book olarak okudum ama sanırım bu kitapların üçü de birlikte. Ama orjinal versiyonunda her biri ayrı bir kitap. İkinci baskıda o da birlikte basılmış ama. Karmaşık. :D

Pembe Bir Gül

İkinci kitapta Travis'den devam edeceğini tahmin etmiyordum. Biraz şaşırtıcı oldu. Hoş bi hikayeydi ve eğlenceli. Ryan'ın ilk ortaya çıktığı kştap ve serinin sonuna kadar bu adamı hep merak edeceğim gibime geliyor.

Beyaz Bir Gül

Ama Douglas'ın hikayesi daha etkileyiciydi. Beklediğimden tamamen farklıydı. Bebek olayı aklımı ilk başlarda biraz karıştırsa da çok iyi kurgulanmıştı. Hikayenin sonu başını aratmadı. Adaletin bu kadar kesin işlediği bir kitap daha okumadım. Çok mutlu oldum sonda. Ryan tabii ki burda da vardı.

Kırmızı Bir Gül

Bence bu beş kişi arasında mutluluğu hak edeni Adamdı ve sonunda mutlu oldu. Annesiyle kavuştu ve onun sayesinde gelinini de buldu. İlk başlarda Genevieve'e karşı fazla ön yargılı davransak da sonunda durumları aslında farklı olduğunu anladık. Kurgunun doğallığı en çok bu kitapta belli oldu.

Kitabın içinde sadece aşk yok. Yani bir tarihi aşk romanı okuyacağınızı düşünüyorsanız kararınızı vermek için acele etmeyin. İçinde cinayet, entrika, gizem de barındırıyor.Her dala değiniyor resmen yazar. Sürükleyici. Kendini kaptırmak kolay.Çünkü belli bi olayı izliyorsunuz ve bu doğal.

Okunmalı mı? Kesinlikle.

 https://drive.google.com/file/d/0BwtpyuYJmGGfcTU3bHViVEY1c2M/view?usp=sharing


İndirmek için pembe kitap'a tıklayın. :)

Logo Design by FlamingText.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Seymen. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kitapların tozunu alan canlar :)